Τιτάν: Αύξηση τιμής στόχου στα 30 ευρώ από την Citi

Τιτάν: Αύξηση τιμής στόχου στα 30 ευρώ από την Citi
Διατηρεί τη μετοχή στις κορυφαίες επιλογές.

Η Citi αναθεωρεί την τιμή στόχο για τον όμιλο ΤΙΤΑΝ, αυξάνοντάς την στα 30 ευρώ από 26 ευρώ προηγουμένω, ενώ συνιστά αγορά και διατηρεί τη μετοχή στις κορυφαίες επιλογές μεταξύ των εταιρειών μικρής κεφαλαιοποίησης στον κλάδο των υλικών.

Η αμερικανική τράπεζα «βλέπει» περιθώρια για τη διοίκηση του ομίλου να εξετάσει την αναθεώρηση των στόχων από το επιχειρησιακό σχέδιο «Στρατηγική 2026».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Τα θεμελιώδη στοιχεία της ζήτησης υποστηρίζουν βελτιωμένους όγκους και τιμές στις ελκυστικές αγορές των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Το περιβάλλον τιμολόγησης παραμένει θετικό, τόσο για τις ΗΠΑ, όσο και για την Ευρώπη. Το ισχυρό 2023 επέτρεψε στον όμιλο να επιτύχει τους περισσότερους από τους οικονομικούς στόχους που είχε θέσει στο πλαίσιο της ‘Στρατηγικής 2026. Αναμένουμε ότι ο όμιλος θα αναβαθμίσει μερικούς από τους μεσοπρόθεσμους οικονομικούς του στόχους τη φετινή χρονιά, ώστε να περιλάβει την ανάπτυξη που πέτυχε πέρυσι.

Εμείς αυξάνουμε τα EBITDA για την περίοδο 2024-2025 κατά 2% με 5%, διατηρώντας τα έσοδα σε γενικές γραμμές αμετάβλητα (περίπου 1%), λόγω του περιθωρίου ρεκόρ πέρυσι και της αισιοδοξίας της διοίκησης για τη διατήρηση του τρέχοντος επιπέδου κερδοφορίας. Το περιθώριο EBITDA τα έτη 2024-2025 βελτιώνεται κατά 80 μ.β. περίπου», καταλήγει η Citi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: