Το εξωφρενικό ποσό που κέρδισε ο Τραμπ πουλώντας τις ειδικές εκδόσεις της Βίβλου

Το εξωφρενικό ποσό που κέρδισε ο Τραμπ πουλώντας τις ειδικές εκδόσεις της Βίβλου
US President Donald Trump holds up a bible in front of St John's Episcopal church after walking across Lafayette Park from the White House in Washington, DC on June 1, 2020. US President Donald Trump was due to make a televised address to the nation on Monday after days of anti-racism protests against police brutality that have erupted into violence. The White House announced that the president would make remarks imminently after he has been criticized for not publicly addressing in the crisis in recent days. (Photo by Brendan Smialowski / AFP) / ALTERNATE CROP Photo: AFP
Παράλληλα, η περιουσία του Τραμπ σε κρυπτονομίσματα εκτιμάται μεταξύ 1 και 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τη δήλωση περιουσιακών στοιχείων που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 16 Αυγούστου, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κέρδισε πάνω από 300.000 δολάρια από την πώληση ειδικών εκδόσεων της Βίβλου.

Η συγκεκριμένη Βίβλος, με την ονομασία «The Greenwood Bible», διατίθεται στην τιμή των 59,99 δολαρίων και περιλαμβάνει ένα χειρόγραφο απόσπασμα από το τραγούδι «God Bless the U.S.A.» του τραγουδιστή Lee Greenwood. Υπάρχει επίσης και μια περιορισμένη έκδοση με την υπογραφή του Τραμπ, η οποία πωλείται για 1.000 δολάρια, σύμφωνα με το NBC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιπλέον, η δήλωση αποκαλύπτει ότι η περιουσία του Τραμπ σε κρυπτονομίσματα εκτιμάται μεταξύ 1 και 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρόλο που μέχρι πρόσφατα ο Τραμπ χαρακτήριζε τα κρυπτονομίσματα ως «απάτη», φαίνεται ότι η στάση του έχει αλλάξει. Από το 2024, κατά τη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του με τους Ρεπουμπλικάνους, ο Τραμπ άρχισε να υποστηρίζει την ανάπτυξη των κρυπτονομισμάτων, λέγοντας στο Bloomberg ότι «αν δεν το κάνουμε εμείς, θα το κάνει η Κίνα». Αυτή η αλλαγή φαίνεται να οφείλεται στις πιέσεις από τον κλάδο και στην προσπάθεια να προσελκύσει ένα σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων του, κυρίως νεότερους άνδρες που ασχολούνται με την οικονομία και το χρηματιστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: