Το “Restia’s Culinary Soirees” ανεβάζει τον γαστρονομικό πήχη στην Κέρκυρα

Το “Restia’s Culinary Soirees” ανεβάζει τον γαστρονομικό πήχη στην Κέρκυρα
Άνοιξε το Restia Suites με ανανεωμένο αέρα και ολοκληρωμένες εμπειρίες διαμονής. Στο τιμόνι της γαστρονομικής ταυτότητας του ξενοδοχείου ο Executive Chef Μίλτος Αρμένης

 Το ανανεωμένο Restia Suites άνοιξε τις πόρτες του στο νησί της Κέρκυρας, καλωσορίζοντας τους πρώτους επισκέπτες του.

Η σεζόν αναμένεται να είναι γεμάτη από γαστρονομικές εκπλήξεις με την υπογραφή του Executive Chef του ξενοδοχείου, Μίλτου Αρμένη, μέσω του “Restia’s Culinary Soirees” όπου θα φιλοξενηθούν μερικά από τα κορυφαία ονόματα της γαστρονομικής σκηνής. Σε μία προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα και τον όμορφο Αλμυρό της Κέρκυρας, το Restia Suites, που επανασυστήνεται στο κοινό του έπειτα από πλήρη ανακαίνιση των εγκαταστάσεων και υπηρεσιών του, προσφέρει όλα όσα διακρίνουν ένα σύγχρονο, 5 αστέρων boutique ξενοδοχείο, δίνοντας έμφαση στην ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής.

Άνεση και ιδιωτικότητα 

Από την άφιξη έως την αναχώρηση, η συνολική εμπειρία φιλοξενίας έχει δημιουργηθεί με ιδιαίτερη φροντίδα και ξεχωριστές υπηρεσίες που αφήνουν το αποτύπωμά τους στη μνήμη των επισκεπτών του Restia Suites. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 32 πολυτελείς σουίτες, εκ των οποίων οι 16 διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες, κάθε μία εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος ή στον καταπράσινο κήπο, κάθε σουίτα προσφέρει άνεση και ιδιωτικότητα για αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν απεριόριστο καφέ Nespresso στη σουίτα τους, ενώ για όσους επιθυμούν απόλυτη ιδιωτικότητα, υπάρχει η δυνατότητα να δειπνήσουν στον κήπο της σουίτας τους, με όλες τις ανέσεις του εστιατορίου στη διάθεσή τους.

Αυθεντική γαστρονομική εμπειρία 

Δίπλα στην πισίνα του ξενοδοχείου με τον ήχο των κυμάτων του Ιονίου στο παρασκήνιο, βρίσκεται το εστιατόριο του ξενοδοχείου, Pietra. Υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Εxecutive Chef Μίλτου Αρμένη, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις του φαγητού. Το προσεκτικά σχεδιασμένο μενού περιλαμβάνει μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις με κερκυραϊκές επιρροές, δημιουργώντας τον κατάλληλο προορισμό για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία. Από τον ελληνικό πρωινό μπουφέ με à la carte επιλογές, μέχρι τα φρέσκα θαλασσινά και εκλεκτά κρέατα και επιδόρπια, κάθε γεύμα υπόσχεται ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων. Στα κυρίως πιάτα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δημιουργικές προτάσεις του Chef Αρμένη, όπως το ριζότο αλά γεμιστά με μους φέτας, την κερκυραϊκή συνταγή τσιγαρέλι με καλαμάρι και εποχικά χόρτα, καθώς και μοσχαρίσιο ταρτάρ εμπνευσμένο από την παστιτσάδα, ένα τοπικό αγαπημένο πιάτο. Για τον γλυκό επίλογο, ο Pastry Chef του ξενοδοχείου παρέχει μια πλούσια ποικιλία από επιδόρπια που ικανοποιούν κάθε γευστική επιθυμία, από μπακλαβά και σιμιγδαλένιο χαλβά μέχρι ναμελάκα σοκολάτας και lemon tart. 

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν τη βουτιά τους στην πισίνα είτε την παραλία με al fresco επιλογές και comfort πιάτα. Το μενού περιλαμβάνει δροσιστικά cocktails και σνακς, καθιστώντας κάθε στιγμή απόλαυσης μοναδική.

Restia’s Culinary Soirees: H γαστρονομία στο επίκεντρο

Φέρνοντας τη γαστρονομία στο προσκήνιο της εμπειρίας των επισκεπτών, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Pietra και ο executive chef Μίλτος Αρμένης υποδέχονται διεθνώς αναγνωρισμένους σεφ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με μενού ειδικά διαμορφωμένα για κάθε ξεχωριστή βραδιά στο “Restia’s Culinary Soirees”. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους διακεκριμένους chef να συνυπογράφουν ένα ξεχωριστό κάθε φορά μενού με παραδοσιακές και σύγχρονες πινιελιές, ενώ η εμπειρία θα αναβαθμιστεί με μια εκλεκτή επιλογή κρασιών για να ταιριάζουν απόλυτα με κάθε πιάτο. 

Με την υπογραφή των καλεσμένων σεφ Μανώλη Παπουτσάκη στις 13 Ιουνίου, Γιάννη Λουκάκο και Μιχάλη Χάσικο στις 6 Ιουλίου, Γιάννη Μπαξεβάνη και Jerome Serres στις 28 Αυγούστου, το Restia Suites υπόσχεται να συνεπάρει τις αισθήσεις με εκλεκτές γευστικές εκπλήξεις. 

Το Restia Suites μέσω των γαστρονομικών συναντήσεων του Restia’s Culinary Soirees προσβλέπει στην αξέχαστη εμπειρία διαμονής σε συνδυασμό με ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του ξενοδοχείου δεν απευθύνεται μόνο στους επισκέπτες του ξενοδοχείου, αλλά και στους κατοίκους της Κέρκυρας που επιθυμούν να ανακαλύψουν νέες γαστρονομικές εμπειρίες.

Γευστικές απολαύσεις συνοδεία ζωντανής μουσικής

Στο Restia Suites, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, αλλά και του νησιού, έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν τη γαστρονομία με μοναδικές μουσικές εμπειρίες. Τις Πέμπτες, απολαμβάνουν το πρωινό τους με τον ταλαντούχο Peter Norbert και το σαξόφωνό του που δίνει τον κατάλληλο ρυθμό για το ξεκίνημα της ημέρας. Κάθε Παρασκευή, το Azzuro Duet με την ηλεκτρική κιθάρα και το ηλεκτρικό βιολί δημιουργεί μια αξέχαστη ατμόσφαιρα, γεμάτη ενέργεια. Κάθε Σάββατο, ταξιδεύουν με τις μελωδίες των Beauties and the Beat, ενώ τις Κυριακές, το Jazz the Two of Us δίνει τον κατάλληλο επίλογο της εβδομάδας.

Απόλυτη χαλάρωση και ευεξία

Στο Restia Suites, η εμπειρία διαμονής περιλαμβάνει υπηρεσίες ευεξίας που αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα. Όσοι αναζητούν στιγμές χαλάρωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών τους θα βρουν στο spa του ξενοδοχείου την ιδανική ευκαιρία για ηρεμία, με μια σειρά από θεραπείες που προσφέρονται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας.

Επιπλέον, στο ήρεμο περιβάλλον της ιδιωτικής Spa σουίτας, εξειδικευμένοι θεραπευτές δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ευεξίας, δημιουργώντας εμπειρίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε επισκέπτη. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης ένα σαλόνι ομορφιάς, ένα γήπεδο τένις και ένα mini market.

Το ξενοδοχείο ανυπομονεί να υποδεχθεί τους επερχόμενους επισκέπτες του και να διασφαλίσει την απόλαυση μοναδικών στιγμών, σε έναν προορισμό που συνδυάζει μοναδικά τον αυθεντικό χαρακτήρα των Επτανήσων με την αίγλη του κοσμοπολίτικου νησιού των Φαιάκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: