Το TikTok ξεκίνησε το online shop του στις ΗΠΑ

Το TikTok ξεκίνησε το online shop του στις ΗΠΑ
ANKARA, TURKIYE - APRIL 20 : In this photo illustration, logo of Tiktok is displayed on mobile phone screen in front of flag of United States, in Ankara, Turkiye on April 20, 2023. Muhammed Selim Korkutata / Anadolu Agency (Photo by Muhammed Selim Korkutata / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP) Photo: AFP
Τι δυνατότητες δίνει στους 150 εκατ. Αμερικανούς χρήστες το online marketplace της πλατφόρμας.

Το TikTok ξεκίνησε τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εμπορίου του στις ΗΠΑ, με τη θυγατρική της κινεζικής ByteDance να θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στην αμερικανική αγορά.

Σύμφωνα με το Reuters, το TikTok θέλει να «πατήσει» στην επιτυχία που γνώρισαν στις ΗΠΑ οι ασιατικές πλατφόρμες Shein κα Temu.

Οι πάνω από 150 εκατ. χρήστες του TikTok στις ΗΠΑ θα μπορούν πλέον να βλέπουν βίντεο και live streams με links για την αγορά προϊόντων, με την πλατφόρμα να προσφέρει εργαλεία για τη δημιουργία περιεχομένου με δυνατότητα αγορών.

Στα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται ένα tab αγορών, όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους με λύσεις logistics και πληρωμών που υποστηρίζονται από το TikTok.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως ενσωμάτωσε επίσης την υπηρεσία αγορών της με διάφορες πλατφόρμες τρίτων, όπως το Shopify, το Salesforce και το Zendesk, μεταξύ άλλων.

Το online marketplace της TikTok, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στα σκαριά στις ΗΠΑ από τον Νοέμβριο του 2022, είναι διαθέσιμη σε χώρες όπως η Ταϊλάνδη, το Βιετνάμ, η Μαλαισία, οι Φιλιππίνες, η Σιγκαπούρη και το Ηνωμένο Βασίλειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Πηγή: reuters.com