Το… τραβάει ο Πολάκης: «Δεν είμαι παιδάκι για να με διαγράφουν και να με εντάσσουν» (vid)

Το… τραβάει ο Πολάκης: «Δεν είμαι παιδάκι για να με διαγράφουν και να με εντάσσουν» (vid)
Ο βουλευτής Παύλος Πολάκης (Α) συνομιλεί με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος στην αίθουσα της Γερουσίας στη Βουλή, Αθήνα Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024. Νωρίτερα η επίθεση, σε προσωπικό πεδίο, που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης σε βάρος συνεργάτη του υπουργού Υγείας, πυροδότησε αντιδράσεις στη συνεδρίαση της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για την Ψυχιατρική Μεταρρύθμιση. Ο κ. Πολάκης, κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, απευθύνθηκε στη συνεργάτη του υπουργού Υγείας η οποία παρίστατο στην αίθουσα, με τρόπο που οδήγησε και την ίδια την συνάδελφό του Αθηνά Λινού να ξεσπάσει σε κλάματα. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, «Μετά από εισήγηση του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη, ο Παύλος Πολάκης τίθεται εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από τον πρόεδρο της ΚΟ, Σωκράτη Φάμελλο», ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρά την ανάκληση της διαγραφής του από τον Κασσελάκη, δηλώνει ότι δεν αλλάζει την πολιτική του θέση σχετικά με το ζήτημα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης δεν δείχνει καμία διάθεση να υποχωρήσει στο ζήτημα της ηγεσίας που έχει θέσει στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά την πρόσφατη ανάκληση της διαγραφής του από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Σε δήλωσή του, ο πρώην υπουργός ξεκαθάρισε ότι η πολιτική του εκτίμηση για το ζήτημα της ηγεσίας παραμένει αμετάβλητη. «Δεν είμαι παιδάκι για να με διαγράφουν και να με εντάσσει ξανά ο Παππάς», σχολίασε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την ενόχλησή του για τη διαδικασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κ. Πολάκης δήλωσε: «Όπως είχα πει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής, ήμουν, είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Είχα δηλώσει ότι ο λαός διαγράφει. Ο λαός δεν διέγραψε. Το σκηνικό ήταν στημένο. Κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο. Η επιστροφή μου είναι τυπική γιατί δεν έφυγα ποτέ. Η πολιτική εκτίμηση που έχω κάνει για το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη για ισχυρή, δυναμική αξιωματική αντιπολίτευση παραμένει αμετάβλητη, όπως και η ανάγκη για προγραμματικό ρόλο που θα ανατρέψει την κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Ο κ. Πολάκης τόνισε ότι «ό,τι έχω πει, ισχύει», υπογραμμίζοντας ότι θα παρουσιάσει αναλυτικά τις θέσεις του στην κεντρική επιτροπή. «Είναι ξεκάθαρο, δεν αλλάζει η πολιτική μου εκτίμηση. Αξιακά και προγραμματικά είναι ξεκάθαρο. Δεν είμαι παιδάκι για να με διαγράψουν χωρίς ενημέρωση και να με εντάσσει ξανά ο Νίκος Παππάς», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: