Τζορτζ Μπάλντοκ: «Αντίο» είπαν φίλοι, συμπαίκτες και ομάδες μέσω social media

Τζορτζ Μπάλντοκ: «Αντίο» είπαν φίλοι, συμπαίκτες και ομάδες μέσω social media
Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Τζωρτζ Μπάλντοκ (Α) και ο παίκτης του Ολυμπιακού Φρανσίσκο Ορτέγκα (Δ) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024. ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο θάνατος του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και ενεργού μέλους της Εθνικής Ομάδας Τζόρτζ Μπάλντοκ, το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του στη Γλυφάδα, έχει προκαλέσει θρήνο και σοκ στον ευρωπαϊκό κόσμο του ποδοσφαίρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πληθώρα ομάδων, οργανισμών, παικτών, προπονητών, και θεσμικών σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν εκφράσει δημόσια τα συλληπητήριά τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου παίκτη.

Σε άκρως φορτισμένο κλίμα ήταν το ποστάρισμα της ομάδας του Παναθηναϊκού:

Η ομάδα που αγωνιζόταν, επίσης, έχει «ντύσει» στα μαύρα τους λογαριασμούς της.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σημειώνει: «Με βαθύτατη θλίψη και οδύνη, η Εθνική Ομάδα και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποχαιρετά τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο ανθρώπινος πόνος που προκάλεσε η είδηση του αδόκητου χαμού ενός δικού μας, νέου, ανθρώπου. Η στιγμή επιβάλλει σιωπή. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Συλλυπητήρια από τη δεύτερη οικογένειά του. Αντίο…».

Οι συμπάικτες του στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου τον αποχαιρέτισαν συγκινητικά: «Είναι αδύνατον να πιστέψουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και συμπαίκτης, ο Τζορτζ, δεν είναι πια μαζί μας. Ο πόνος μας είναι απερίγραπτος. Απόψε θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τη δύναμη της ψυχής του, η οποία είναι φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Η σκέψη μας είναι στην οικογένεια του. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, φίλε…».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ethniki Omada (@ethnikiomada)

Η ανάρτηση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (UEFA):

«Εκ μέρους της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής κοινότητας, είμαστε βαθύτατα λυπημένοι με την απώλεια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ. Οι σκέψεις μας και τα ειλικρινά συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια, τους οικείους και τους συμπαίκτες του»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης έγραψε στο Χ: «Είμαστε συγκλονισμένοι από την απώλεια του διεθνή μας ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ. Το ποδόσφαιρό μας, όλος ο ελληνικός αθλητισμός θρηνεί τον αδόκητο χαμό του.Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού συμμετέχει στο πένθος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του», ενώ ο Βραζιλιάνος παίκτης του Ολυμπιακού Ροντινέι έκανε μια ανάρτηση στα ελληνικά:

Τον Τζορτζ Μπάλντοκ δεν ξέχασαν και οι φίλοι του από την Αγγλία, που αγωνίστηκε σε όλη την καριέρα του πριν εγκατασταθεί στην Ελλάδα.

Ο πρώην συμπάικτης του Ντέλε Άλι ανέβασε σε στόρι: «Σ’ αγαπώ. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου»

Σε σοκ φαίνεται να βρίσκεται και η πρώην ομάδα του, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ:

«Όλοι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι συγκλονισμένοι και εξαιρετικά λυπημένοι από την είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη μας, Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο αμυντικός έφυγε από τον σύλλογο το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια στο Bramall Lane και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στους οπαδούς, το προσωπικό και τους συμπαίκτες του που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα δίπλα του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων όσων σχετίζονται με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκφράζονται στην οικογένεια και τους φίλους του Τζορτζ».

Ο δημοφιλής Άγγλος κεντρικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ αποχαιρέτισε και εκείνος τον Μπάλντοκ μέσω Instagram:

Ο Άγγλος πρώην συμπάκτης του στον Παναθηναϊκό Λουκ Στιλ έγραψε στα ελληνικά:

Τι είπαν τα διεθνή μέσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: