Βαρουφάκης για Τσίπρα: Έντιμη η ανάληψη ευθύνης της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ με πραγματική παραίτηση

Βαρουφάκης για Τσίπρα: Έντιμη η ανάληψη ευθύνης της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ με πραγματική παραίτηση
Ο Γραμματέας του κόμματος ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μιλάει σε εκδήλωση ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε για το σχέδιο του κόμματος για τις ευρωεκλογές και τις εθνικές εκλογές, που πραγματοποιήθηκε στο μικρό θεατράκι του Δημαρχείου Κορίνθου, στο πλαίσιο της περιοδείας του ΜέΡΑ25 σε όλη την Ελλάδα, την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η αντίδραση του Γενικού Γραμματέα του ΜέΡΑ25 στην απόφαση παραίτησης του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Θετικά εκτιμά ο Γενικός Γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να υποβάλει την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Βαρουφάκης επισημαίνει ότι “η ανάληψη της ευθύνης της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ με πραγματική παραίτηση εκτιμάται θετικά – ανεξάρτητα των διαφωνιών μας”.

Μάλιστα, όπως αναφέρει “καθιστά ακόμα επιτακτικότερη την ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων που δεν συνθηκολόγησαν” και παραπέμπει για στην ΚΕ του ΜέΡΑ25″.

Η ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη

«Η ανάληψη της ευθύνης της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ με πραγματική παραίτηση εκτιμάται θετικά – ανεξάρτητα των διαφωνιών μας. Μάλιστα, καθιστά, ακόμα επιτακτικότερη την ανασύνταξη των προοδευτικών δυνάμεων που δεν συνθηκολόγησαν. [Περισσότερα στην ΚΕ του ΜέΡΑ25 την Κυριακή 9/7».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η πρώτη αντίδραση Μητσοτάκη μετά την παραίτηση Τσίπρα

Πηγή: News247.gr