Χρίστος Κούγιας: «Δεν υπάρχει διαθήκη – Ούτε 50 εκατ. ούτε 28 ακίνητα»
- 11/03/2025, 13:39
- SHARE

Τη δική του τοποθέτηση σχετικά με την κληρονομιά που άφησε ο πατέρας του, Αλέξης Κούγιας, έκανε μέσω Instagram ο γιος του γνωστού ποινικολόγου, Χρίστος Κούγιας, διαψεύδοντας δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες.
Όπως ανέφερε, ο πατέρας του «δεν συνέταξε διαθήκη, καθώς γνώριζε ότι, ελλείψει αυτής, εγώ και η αδελφή μου θα κληρονομήσουμε εξ αδιαθέτου οτιδήποτε υπάρχει στο όνομά του, ως οι μοναδικοί νόμιμοι κληρονόμοι».
Ο Χρήστος Κούγιας διέψευσε επίσης τις φήμες περί περιουσίας 50 εκατ. ευρώ και 28 ακινήτων, σημειώνοντας ότι τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του δεν επιβεβαιώνουν τέτοια ποσά. «Προφανώς υπάρχουν αρκετά ακίνητα, τα οποία εμείς θα κληρονομήσουμε, όμως υπάρχουν και σημαντικά χρέη, τα οποία επίσης θα αναλάβουμε» τόνισε.
Παράλληλα, προειδοποίησε ότι δεν θα επιτρέψει καμία παρέμβαση στη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.