Yπερτετραπλασιάστηκαν στο Polymarket οι πιθανότητες της Κάμαλα Χάρις να κατέβει για πρόεδρος στις ΗΠΑ

Yπερτετραπλασιάστηκαν στο Polymarket οι πιθανότητες της Κάμαλα Χάρις να κατέβει για πρόεδρος στις ΗΠΑ
epa08805613 (FILE) - US Senator Kamala Harris addresses the audience during a rally at Los Angeles Southwest College in Los Angeles, California, USA, 19 May 2019 (reissued 07 November 2020). Kamala Harris could become the first woman of color to be US Vice President. Media report on 07 November 2020 that Democratic candidate Biden has won the Electoral College's majority following the 03 November presidential election. EPA/ETIENNE LAURENT *** Local Caption *** 55208029 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Επισήμως, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξακολουθεί να είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών. Ωστόσο…

Υπερτετραπλασιάστηκαν οι πιθανότητες της αντιπροέδρου Kamala Harris να λάβει από τους Δημοκρατικούς το χρίσμα για τη διεκδίκηση της εξουσίας απέναντι στον Donald Trump, σύμφωνα με traders στο Polymarket, την πλατφόρμα πρόβλεψης αγοράς κρυπτονομισμάτων που έχει δει τρομερή ανάπτυξη το τελευταίο έτος.

Σύμφωνα με σχετικό συμβόλαιο διαπραγμάτευσης, η αγορά βλέπει πιθανότητες 31% να συμβεί, από 7% νωρίτερα μέσα στην ημέρα. Να σημειωθεί πως αν η εν λόγω πρόβλεψη πραγματοποιηθεί όσοι πόνταραν θα κερδίσουν 1 δολάριο (σε USDC, ένα stablecoin ή κρυπτονομίσματα συνδεδεμένα με το δολάριο ΗΠΑ) ανά συμμετοχή.

Επισήμως, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν εξακολουθεί να είναι ο υποψήφιος των Δημοκρατικών. Ωστόσο, πολλοί υποστηρικτές τον καλούν να παραιτηθεί ενώ μερικοί από αυτούς θέλουν η Χάρις να επιταχύνει τις εξελίξεις για την αντικατάσταση του αφεντικού της μετά το ντιμπέιτ της περασμένης εβδομάδας με τον Trump.

Η τάση ήταν παρόμοια την Τρίτη στο PredictIt, μια πιο παραδοσιακή πλατφόρμα προβλέψεων όπου τα στοιχήματα διευθετούνται σε δολάρια και όχι σε κρυπτογράφηση. Tα στοιχήματα υπέρ του «Ναι» για τη Χάρις εκεί υπερδιπλασιάστηκαν στα 35 σεντς. Ο όγκος του PredictI στο ερώτημα για το ποιος θα κερδίσει την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών ανέρχεται συνολικά στα 31 εκατομμύρια δολάρια, ενώ στην Polymarket στα 75 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: